Артистът с широка палитра от таланти Иво Димчев може да се похвали с разнородна фен-база, към която се причислява и дъщерята на покойния Крал на попа Майкъл Джексън. Той заяви, че моделът и актриса Парис Джексън му е казвала, че му е луда фенка в очите. „И е обсебена от моят глас, защото съдържал всички нейни любими гласове в себе си.“, намигна нашенецът.

Като доказателство за твърдението си артистът публикува в социалните мрежи скрийншот с харесванията на песните си, където ясно се вижда името на официалния профил на 21-годишната красавица.

В публикацията си Иво допълва: Ако беше жив Майкъл Джексън сигурно щеше да има: „Тате, тате, чуй го тоя Димчев. А Майкъл щеше да каже: Хмм... Интересен е... да идем на Банско“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Dimchev (@ivo_dimchev) on

Междувременно екстравагантният мъж се е фокусирал върху популяризирането на своето арт пространството в София - „Мозей“. Там той изнася различни спектакли, като „селфи концерт“, в рамките на който той вие на умряло, а посетителите си правят снимки с него през цялото време.

Изпълнителят на Icure обаче кани и много други артисти. Сред най-очакваните събития в „Мозей“ през месец март са „Сашка Васева - Класикa и Фолклор“ и концерт на Джорджано. Към втория интерес проявяват близо 2000 души и всеки от тях е готов да брои по 15 лв, за да чуе на живо „Отиваме на кОпон“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivo Dimchev (@ivo_dimchev) on



„В България винаги е имало и ще има достатъчно цивилизовани и чувствителни хора, способни да разбират и съпреживяват в дълбочина дори неща, които не са лесни за смилане за по-голямата част от населението.“, коментира публиката у нас преди време пред „Монитор“ артистът, който от дълги години живее с диагнозата ХИВ позитивен и не го крие.

Припомняме, че силният интерес към Иво се възроди покрай участието му в британския Х Factor през 2018 г. Тогава той спечели симпатиите не на кой да е, а на суперзвездата Роби Уилямс. Българинът обра овациите на журито и чуждестранните медии, а изпълнението му го изстреля в листата с най-коментирани участници в риалити формата.

Източник: Монитор