Красавицата Йоанна Темелкова скоро ще стане майка, твърдят колеги на актрисата, изиграла фаталната любовница на гангстера Иво Андонов и дъщеря на мафиотския бос Джаро в кримката „Под прикритие". 29-годишната Йоанна вече няколко години е гадже с обещаващата млада звезда - актьора Мартин Гяуров, който пък е внук на легендарния оперен бас Николай Гяуров, пише Всеки ден. Именно 33-годишният Марто е и баща на бебето.

„Всеки ден" научи, че актрисата била в началото на бременността и затова от суеверие избягвала да коментира бъдещото си майчинство. Бъдещият татко също не говорел по темата и на подмятанията на колегите си, че скоро ще сменя памперси и ще бута количка, ловко се измъквал и нито потвърждавал, нито отричал, че приятелката му е бременна.

Талантливата и чаровна Темелкова получи ролята на Ния Туджарова без да се явява на кастинг. Тя е поредната дама от „Под прикритие", която в близките месеци ще стане майка. Крак повлече колежката й Силвия Петкова, изиграла полицейския психолог в най-успешния български крими сериал. Както „Всеки ден" първи писа Силвия е бременна от приятеля си и един от режисьорите на „Под прикритие" Зоран Петровски.



За разлика от Йоанна обаче коремът на Петкова вече се забелязва дори и изпод широките рокли. Така двете актриси ще дундуркат бебета горе-долу по едно и също време. В трупата на театър „София" където играят Силвия, Йоанна и Мартин пък явно ще има повод няколко пъти да вдигат наздравици за здравето на бъдещите щастливи родители и техните бебета.

От артистичната двойка Темелкова-Гяуров той е по-добър на театралната сцена, докато на нея й върви повече в киното. Мартин има силни роли в театъра, докато участието му в сериала „Забранена любов" не бе особено запомнящо се. Едно от най-омразните неща за актьора било непрекъснато да му лепят етикета „внука на Гяуров". „Аз съм си аз. Дразня се, че все някой трябва да е някакъв на някого", тросвал се Мартин.

Източник: slava.bg, Сн.: Булфото