Новото попълнение в звездния състав на „Под прикритие" Йоанна Темелкова не си поплюва - малко след телевизионната си премиера Темелкова е на път и да се омъжи.

Младата актриса планира да мине под венчило с гаджето си от две години - внука на оперния певец Николай Гяуров - Мартин, с когото вече живее на семейни начала. Пищната сватба щяла да стане през лятото, пише „Всеки ден".

Половинката на Темелкова също е актьор, и двамата играят в театър „София" - запознават се именно там по време на репетиции.

*Мартин и Йоанна на почивка в Гърция

Йоанна е получила така мечтаното от всички жени предложение за брак малко преди официалната премиера на кримката. Мартин направил всичко, както си е по правилата на романтиката - след края на представлението „Напразни усилия на любовта", в която и двамата участват, Гяуров - младши паднал на колене пред Йоанна и пред очите на всички техни колеги й предложил да споделят живота си завинаги.

Темелкова не си е и помислила дори да откаже „офертата" пред вперените погледи на всичките им приятели и колеги и приела. Двамата вече дори са си харесали кума - бившето гадже на Калин Врачански - Силвия Петкова. А като нищо и той самият да е кум, разкриват приятели на двойката.

За Йоанна Темелкова участието в „Под прикритие" е шанс да се завърне на екран след провала си със сериала „Отплата" - тогава актрисата не направи особено добро впечатление, въпреки че й бяха разпределени възможно най-малко реплики.

Отзивите за Ния Туджарова след премиерния епизод на „Под прикритие" също не са положителни, всъщност най-много негативни коментари има именно по адрес на нейния персонаж.

За Темелкова се говори, че е готова едва ли не на всичко, за да получи роля. Типично в холивудски стил, тя дори омаяла режисьор от Би Ти Ви с надеждата, че той ще й даде главно участие в телевизионен сериал.

В светските среди се твърди, че Йоанна е имала и взимане-даване с Калин Врачански, който пък се опитал да я уреди в „Стъклен дом", но тогава продуцентите не я удостоили с вниманието си. В крайна сметка, след толкова години опити Йонна получи така желаната от нея възможност да играе в хитова поредица.

Половинката й Мартин също не е актьор, чужд на телевизионните изяви. Той бе главно действащо лице в ефирното недоразумение „Забранена любов". Има и по-успешни опити де, последната му поява на екран бе в продукцията на Би Ти Ви - сериала „Фамилията".

*Йоанна и Мартин на премиерата на първи епизод от сериала „Под прикритие - 4“, снимка: Булфото