Мари-Константин, дъщерята на Гала, живее в къщата на свекърва си Джуджи. Издаде я домакинята преди дни, когато се включи по скайп в предаването „На кафе” по Нова тв, в което на времето водеше рубрика, и разказа как е посрещнала рождения си ден. В последните няколко години Джуджи, която е близка приятелка с Гала, не правела партита за рождения си ден, който се пада около Великден. Този път „децата, които знаеш, че живеем с тях вкъщи”, настояли за тържествена вечеря.

С внасянето на конкретика словоохотливата блондинка издаде, че Мари, която има връзка със сина й Константин от малко повече от 4 години, се е пренесла в семейната им къща в покрайнините на столицата. Докато Джуджи споделяше в детайли менюто, което е приготвила за празничната почерпка, в ефира на предаването „На кафе” бяха показани кадри от скромното парти за рождения й ден. На тях Мари и Константин са се уединили на кресло край прозореца, зад който пък се вижда барбекюто на двора, а после помагат в подреждането на трапезата.

Мари, която е от брака на Гала с бизнесмена Константин Будев, живее със сина на Джуджи – Константин, вече от доста време. Само че до преди телевизионната изява на свекърва й в предаването „На кафе” едва ли някой е подозирал, че младите влюбени не са се събрали в самостоятелно жилище, а са предпочели да живеят под общ покрив с възрастните, пише "Уикенд".