Дъщерята на Глория Симона Загорова влезе в устата на всички, след като днес демонстрира коренно различна визия в социалните мрежи и по телевизията. Младата певица се показа почти едновременно по две национални телевизии, където изуми с доста широко лице и наедряла фигура. За разлика от видът й пред камерите, на снимките в социалните мрежи лицето на Симона е издължено, с ясно очертани скули и фина брадичка. Музикални фенове веднага заподозряха младата надежда от „Гласът на България” в умела работа с фотошопа, подобно на колежката й Андреа.

Между двете снимки има само няколко минути разлика

Както вече всички разбраха, гаджето на Кубрат Пулев също бе критикувано за използването на програми за обработка на снимки, след като в понеделник вечер шокира зрителите на Биг Брадър с едрата си осанка.
Повод за ударната доза Симона Загорова по националните телевизии само за един ден бе новото й парче, в което тя за първи път пее на английски. В студиото на „Преди обед” тя определи отиващата си година като много важна, не само заради петте си нови песни, но и заради гостуването на баща си в Копенхаген. Изненадващо Симона призна, че го посещава за първи път и по този начин сама потвърди, без да иска, слуховете за обтегнатите отношения в бившето семейство на Глория.