22-годишната дъщеря на хокейната легенда Уейн Грецки - Паулина, успя сериозно да ядоса именития си баща.

Красавицата качи серия от свои фотоси в социалната мрежа "Туитър", на които изглежда доста провокативно. Това явно не се е харесало на известния й баща и няколко часа по-късно снимките бяха изтрити от профила й.

24-те хиляди последователи на Паулина в "Туитър" на свой ред останаха разочаровани, тъй като снимките показваха доста от прелестите на хубавата блондинка.

Именно заради твърде големия интерес към тях се наложи дъщерята на легендарния хокеист да ги премахне от профила, който впоследствие също бе изтрит, пише .

Само преди малко по-малко от месец 22-годишната Паулина получи предложение да се снима за "Playboy", което обаче веднага беше отхвърлено от семейния съвет на Грецки.

Паулина е най-голямото от общо петте деца на Уейн Грецки и съпругата му Джанет Джоунс.

Тя има още една сестра и трима братя.

От майка си Паулина е наследила красотата си. Джанет е бивш модел и актриса, като дори е позирала за "Playboy" през 1987-ма година.

Зад океана Паулина често е сравнявана с хотелската наследница Парис Хилтън, тъй като прекарва повечето си време по различни партита в оскъдно облекло, използвайки популярната си фамилия.

Вижте фотогалерия:

Паулина Грецки