Дъщерята на Росен Чолов и Ирена Милянкова стана красавица и половина.

Мелани–Роуз, която доскоро бе малко , слабичко момиченце, направо не прилича на себе си, пише HotArena.

Младото момиче се е превърнало в красива млада дама и може спокойно да съперничи на майка си. Самата Ирена Милянкова я въведе в модния бизнес, като засне с нея модна фотосесия.

Бившата съпруга на Чолата и дъщеря му, демонстрираха перфектните си мерки и изящна визия, в сватбена фотосесия. Мелани – Роуз блестеше в рокля с камъни „Сваровски”, а майка й сияеше до нея. Бежовата й рокля от италиански копринен тюл пък е дело на дизайнера Радослава Лазарова, пише „България днес”. Момиченцето върви доста уверено по стъпките на Ирена. И дори ще се учи да моделства в агенцията, от която тръгна и майка й - „Визаж”.



Но за разлика от майка си, 14-годишната девойка няма никакво намерение да се впуска в ранен брак и бременност, нито пък отсега да ражда. А семейството й се надява, да не изживее същия брачен кошмар, като майка си.

Известен факт е, че Милянкова имаше проблеми с Чолата и бизнесмена неведнъж й е вдигал ръка. Тя не смееше да го напусне, тъй като се страхуваше от отмъщение.



Едва след като той влезе в затвора, моделката събра смелост да напусне дома му и да се раздели с него. А в момента е щастливо обвързана с бизнесмена Никола Чолаков и дори планират брак.