Дъщерята на Ивайла Бакалова – Рая Гайтанска, е като прелестно цвете, което е на път да засенчи известната си майка. 17-годишната девойка е не само очарователна и харизматична, но и е наследила великолепното телосложение на стройната си майка. Самата Ивайла, като една горда майка, често споделя в историите си в Инстаграм мили моменти с порасналото си момиче. А преди броени дни се появи и този очарователен морски кадър.

Близо 20 години, след като печели титлата „Мис България 2001“, 39-годишната Бакалова е все така фина и грациозна. Освен с привлекателна външност, наследена от мама обаче, дъщеря ѝ може да се похвали и с талант – тя има забележително дар слово и е изключително комуникативна. Благодарение на това ѝ качество тя, заедно със своя приятелка, ще водят собствено предаване по Code Fashion TV. Шоуто се казва „Teen tok“ и в него водещата Рая Гайтанска ще дискутира с различни гости по актуални въпроси, вълнуващи всеки тийнейджър.

Рая е плод на любовта на Бакалова с бизнесмена Румен Гайтански – Вълка. Малко след като спечели короната за най-красива българка, Ивайла падна в плен на чара на един от най-богатите столични предприемачи, а малко след това се роди и дъщеря им.

Източник и снимки: woman.bg