Дъщерята на покойния Иван Ласкин София не може да го прежали две години след смъртта му, разкри майката на момичето Алекс Сърчаджиева. Точно в 12 часа на Нова година момичето се разплакало за без време отшилия си баща. "В очите на София има сълзи, има болка, с която това дете ще живее цял живот. Болка, която не мога да отнема и колкото и да се старая да заместя баща й, няма как да се случи, защото не съм Иван. Те бяха много свързани. В тяхната връзка, аз никога не съм съществувала“, разказа емоционално Сърчаджиева пред БНТ. "Тя обожава баща си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И така ще й мине животът".

Актрисата призна, че и тя все още търси връзка с починалия. "Написах нещо във Фейсбук, може би подсъзнателно търся някаква комуникация с него. Така го почувствах. Не съм запомнила това, което съм написала. Не искам да натоварвам хората, всички са загубили близки. Болката е моя, той много ми липсва и винаги ще ми липсва. Това, което беше между нас, беше като приказка, като роман". Тя преживяла и нова загуба преди три дни, защото починалият от инфаркт актьор Филип Трифонов бил неин кръстник. Сърчаджиева разказа за удоволствието да води новогодишната програма на БНТ заедно с бившия си Руслан Мъйнов. 

"Цялата жълта преса започна да се занимава с нас доста преди да се излъчи новогодишната програма. Аз не виждам какво странно има Александра и Руслан да бъдат заедно на една сцена, това не е нещо невиждано и нечувано, това са нормални неща, ние сме в прекрасни, чудесни взаимоотношения и това е било винаги. Никога не сме прекъсвали контакт или да сме били в някакви сложни взаимоотношения. Ние сме приятели и аз много обичам Руслан", каза още актрисата.