Рада Миладинова, дъщерята на Марта Вачкова, лети на крилете на любовта, съобщи първи вестник "Минаха години". Красивата художничка от няколко месеца е неразделна с фотографа на свободна практика Михаил Новаков. Софиянецът може да се похвали с много изложби и награди за своите 36 години. Въпреки че Рада е с почти десет години по-млада от фотографа, двама са хармонична двойка, свидетелстват близките им. Те вече пробваха връзката си в лятна почивка на българското море и пътуване по работа до Лондон.

Миладинова, която изненада всички като не се отправи към НАТФИЗ, а стана студентка в Художествената академия, ще бъде абсолвентка тази година. „От малка винаги съм била заобиколена от изкуство, във всичките му форми, обаче тъй като бях много притеснителна и никога не съм имала желание да излизам на сцена, някак естествено и постепенно се насочих към рисуването. С времето развих и усета, и предпочитанията си. Харесва ми това, че когато рисувам, аз сама съм отговорна за крайния резултат, независимо от това дали той е добър или лош”, обяснява внучката на Митко Бомбата.

Тя вече може да се похвали със създаването на няколко плаката и корици на книги-специалността, която е избрала да завърши. Именно любовта към красивото е сближава с фотографа, но двамата не обичат да говорят за чувствата си. В свое интервю преди време Рада споделя: "С майка ми сме страшно различни! Така както визуално си приличаме много, характерите ни са два отделни свята."