Виктория Ризова, 19-годишната дъщеря на Наталия Симеонова и Денис Ризов, вече е проумяла истината, че музикант къща не храни. Единствената наследница на бившата фея на любовта и музикалния и телевезионен продуцент се прехранва като гримьорка.

След като поживя няколко месеца в Щатите, където Денис се е установил, Вики се върнала обратно в родината си и шашнала родителите си с признанието, че иска да има собствен салон за красота. Татко й никак не бил въодушевен от мераците й, тъй като смятал, че гримьорството е твърде ниска топка за Вики и се надявал да се ориентира към музикалното поприще. Все пак бившият фронтмен на рок група „Ахат” развързал кесията и й направил моден център на пъпа на столицата, а Вики лично гримирала клиентките си.

Първоначално, докато бизнесът потръгне, г-ца Ризова обявила по-ниски такси, за да може да завърже редовна клиентела и по-лесно да пробие в този бизнес. Майка й обаче била доволна, тъй като се притеснявала от бунтарския нрав на дъщеря си, заради който не искала да слуша никого. Πpичинaтa зa тoвa бeшe в poĸ мyзиĸaтa, ĸoятo oбoжaвa. Tя дopи бeшe чacт oт гpyпaтa „Моѕtlу Наrmlеѕѕ”, ĸъдeтo бяxa caмo мoмичeтa. Освен че свири на различни инструменти, Вики пееше в група „Нуша” и изпълняваше народни песни с момичета от цялата страна.

Дениз Ризов разголи душата си

За ужас на бившата водеща на „Море от любов” дъщеря й взела опърничавия и своенравен характер на баща си. Младата наследничка на разпадналото се звездно семейство била копие на татко си, че дори и по-ексцентрична от него. Също като Денис, и Наталия се надявала това увлечение на Вики да е само временно, пише "Уикенд".