Габриела, единствената дъщеря на Юксел Кадриев, навърши 20 години миналата събота, но изненадващо празникът й бе отбелязан само от майка й Бонка Георгиева-Ласло. Оперната певица, която след развода си с новинаря създаде ново семейство в съседна Сърбия, поздрави своята наследничка в социалните мрежи и отнесе купища честитки за хубавия повод. Учудващо обаче с поздравителни думи към рожденичката Габриела не се обърна татко й Юксел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@bonka.georgievalaslo)

Нещо повече - според справка на "Пик" водещият на новините по Би Ти Ви и младата дама не се следват в социалната мрежа Инстаграм, където Габи има чисто нов профил на близо два месеца.Този факт мигом поражда въпроса дали между баща и дъщеря не са прехвърчали за пореден път искри. Въпреки, че след развода на родителите си ВИП-девойката избра да остане да живее при баща си в София, помежду им неведнъж е имало търкания.

Преди години Габи бе попаднала в лоша компания, която с пороците си я бе помъкнала по грешния път, но за щастие това е вече в миналото.Юксел обаче не е успял да опази момичето си от съвременните модни течения. Младата дама, която миналото лято бе абитуриентка, може да се похвали с подобрения, с каквито вече се срещат във всяка втора жена.

Още за завършването си Габи посетила столичен център на естетични процедури, където й направили сочни джуки. От снимките й в Инстаграм изглежда, че не се е разминала само с една доза, тъй като устните й продължават да стоят бухнали. Освен дългия маникюр, Габриела Кадриева посрещна 20-ия си рожден ден и с татуировка на лявата си ръка.

Още от 12-13-годишна мастилените рисунка са й мания, но на онази възраст бунтарката поне стряскаше баща си с татуси-ваденки. Мълви се, че новинарят никак не одобрявал тази модата сред младите, като самият той нямал нито един татус по себе си. Не можел обаче да излезе на глава с дъщеря си, която въпреки протестите му успяла да се татуира тайно от него.