Мика и Христина Стоичкови доведоха гаджетата си в България за юбилея на татко си. Вчера тумбата е кацнала на летище София, пише „Всеки ден". Причината за пътуването е футболно шоу на Христо Стоичков на стадион „Васил Левски", което е по случай юбилея му „50 години номер 8", което ще се състои на 20 май на националния стадион.

Очаква се за шоуто да пристигнат едни от най-големите футболни звезди - Лионел Меси, Диего Марадона, Карлос Валдерама и румънците Попеску и Хаджи. Настоящият треньор на „Барса" Луис Енрике също може да дойде в София. Хърватинът Лука Белич се сгоди за по-малката щерка на Камата през 2014 г., но двамата все още не са сключили брак. Белич е сред любимците на Стоичков и цялото му семейство. Дори строгият Ицо много харесва бъдещия си зет и двамата имат много общи теми на разговор.

Голямата щерка на футболиста Михаела от година и половина е щастливо влюбена в гаджето си Айкут. Според слуховете бившата на актьора Иво Аръков е бременна от българина от турски произход. Въпреки че първа годежен пръстен получи малката Стоичкова, каката Михаела май ще я изпревари с наследник на фамилията, както си му е редът.

Всичките Стоичкови живеят в Маями от години. Мика се подвизаваше за година-две в България, където се пробва да пробие в бая сфери, но без успех, заради което си замина за САЩ. Там тя кръстосва улиците, плажовете, заведенията и се любува на гаджето си, в когото е лудо влюбена. С Айкут я е запознал именно Камата, който много харесал младежа за бъдещ зет и си набелязал да го запознае с голямата си щерка.
„Татко ни срещна в Маями. Досега не съм преживявала такава любовна история. Айки е моят човек още от мига, в който го видях", сподели в едно от малкото си интервюта бившата на актьора Иво Аръков, с когото Стоичкова имаше бурни и драматични отношения в България.

Източник: Всеки ден, сн. Фейсбук