Новороденото бебе на продуцента Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева лъсна в публичното пространство скоро след раждането му.

Анонимен източник разпространи фото на малкия Самуил, а обяснението към снимката е, че то е в ръцете на баща му в първите мигове след появата му на бял свят, пише ''Блиц''.

Самата Иpинa не скри яростта си от изтеклата снимка и написа гневно съобщение в профила си във Фейсбук. То гласи:

„Що за дребна душа трябва да си, за да издириш и публикуваш снимка на току що родено невинно човече в клюкарски сайт?!“,

Водещата добави, че се чувства отвратена от ситуацията.

Част от приятелите на Ирина се втурнаха през глава да я успокояват, докато други започнаха да търсят виновника за разпространения кадър.

''Нямам никакво съмнение в екипа на болницата!'', пък побърза да оправдае обгрижвалите я медицински лица блондинката.

Междувременно щастливата майка продължава да се радва на поздравления и подаръци след прибирането си у дома по повод щастливото събитие.

"Благодаря за безбройните прекрасни пожелания по повод раждането на Самуил! Приемам всяко от тях лично и като орисия! Да ви се връща!", написа Ирина.

По-късно сподели и снимка на един от подаръците, а към нея написа: ''У дома - където ухае на цветя, звучи детски смях и звънтят наздравици за новата Душа, която избра точно нас! (И където ме очакваха толкова приятни изненади от приятели...).''