Участници от шоуто "Игри на волята" взривиха социалните мрежи със скандалното си поведение и пълното погазване на мерките срещу коронавируса. Бурната реакция дойде заради публикувано във Фейсбук видео, на което се вижда как 15 от тях пируват на бурно частно парти, без да се съобразяват със забраните за масови събирания и дистанция. Млада столичанка пусна скандалното видео с гневен коментар: "За някой има закони за други не... Докога ще сме на това дередже...

Не може участници от Игри на Волята да не спазват мерките и да се събират на частно парти и то повече от 15 души.... И купона не е от преди, ако се загледате в телевизора, ще видите че има информация за финалният епизод на БРАТЯ... И след това започва епизода.... И на всичкото отгоре си го качват на сторита.... Къде са мерките тук.... Заради такива безотговорни хора, всички страдаме...", написа потребителката с име Пламенчето Д.

Потребители веднага коментираха и друго - че въпросното парти е в заведение, а до 21 всички ресторанти и барове са затворени и нямат право да работят. На кадрите се вижда как около масата на подпийналите веселяци свирят и музиканти на живо. Скептици обаче пишат, че според тях кадрите са от стара веселба, още отпреди последните строги мерки да влязат в сила.

източник:Lupa.bg