Трогателните моменти на церемонията по раздаването на наградите Оскар не бяха един и два, в това число и за нас, българите. Целият свят обаче притихна, когато Брадли Купър и Лейди Гага се качиха на сцената, за да изпеят песента Shallow от филма им „Роди се звезди”. Всички клюкарски издания отбелязаха опасната близост между двамата.

Тръгнаха и спекулации, че те били на косъм да се целунат, при това пред погледа на жената на Купър Ирина Шейк, която седеше на метри от тях. Папараците веднага отбелязаха, че Ирина седна между актьора и Лейди Гага в залата на „Долби тиатър”. Слуховете за романтична връзка между основните актьори в „Роди се звезда” циркулират активно от няколко месеца и се засилиха сериозно, след който Лейди Гага отмени годежа си. По червения килим преди началото на вечерта, тя премина сама.


Самият филм може и да се оказа големият губещ при раздаването на статуетките, защото така и не грабна нищо сериозно, въпреки номинациите, но пък дуетът на Лейди Гага и Брадли Купър безспорно бе един от най-емоционалните моменти в церемонията. Певицата се появи с огромен жълт диамант на шията си. Камъкът, който струва над 30 млн. долара заради големината си и фактът, че е един от най-редките, е на бижутерската фирма „Тифани”. Той е реверанс към легендарната актриса Одри Хепбърн, която носи изделия на същата марка във филма „Закуска в Тифани”.

източник: woman.bg