Лили Иванова поднесе всички си букети след концерта вчера в Шумен пред паметника на Тодор Колев, както прави при всичките си гостувания в града. Сега до нея, в качеството на асистент, е друг шуменец - Николай Недеков, който организира културни събития, включително концертите и турнетата на Лили Иванова през последните години, пише БТА. С новите си песни и вечните си хитове Лили Иванова развълнува и разчувства част от многобройните си почитатели на концерт в зала "Арена Шумен".

Примата на българската музика и изпълнителите от нейния бенд бяха посрещнати на крака и с бурни аплодисменти от публиката, на която подариха незабравими и безценни спомени, представяйки песни на певицата от новия й миниалбум, наречен "Чуй душата ми", както и вечните й хитове. Музикантите до Лили Иванова, както в албума, така и на сцената, са Ангел Дюлгеров - китари, Огнян Енев - пиано, тромпет и саксофон, Орлин Цветанов - цигулка, Веселин Веселинов-Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни, и вокалното трио "ЛаТиДа" - беквокали.

Заедно с Лили Иванова публиката изпя и част от многобройните й хитове, сред които "Свири щурче", "Детелини" и "Панаири".
"Благодаря! Прекрасна публика сте, в Шумен винаги е така", каза на хората в залата Лили Иванова към края на концерта. След финалното й изпълнение ръкоплясканията и овациите за примата на българската музика не стихваха дълго време и тя подари на почитателите си в залата нови безценни спомени, като изпълни още две песни от многобройния си репертоар.