Към звездната си кариера Арнолд Шварценегер добави и званието писател.

В началото на следващия месец се очаква да излезе автобиографичната му книга. Заглавието е "Зов за завръщане”, също като едноименния филм, в който Арнолд участва.

За времето си, този филм е с голям бюджет и също с толкова голям успех. Дали същата съдба очаква и книгата на Терминатора?

В автобиографията си актьорът сенатор споделя доста лични неща. Включително и дребните пикантерийки от семейния му живот.

Из страниците е вмъкнато и самопризнанието на Арнолд за извънбрачното му дете с домашната прислужница. Факт, който вече знаем.

Авторът признава, че е споделил забежката си пред вече бившата му жена Мария Шрайвер на една от консултациите от брачната терапия. Това признание води и до развода им.

В 624-те страници Арнолд пише и за майката на Мария и как тя се е съмнявала в уменията му да бъде баща - биологически.

Затова го е накарала да се подложи на тест за стероиди. Скоро обаче Шварценегер доказал, че не всичко е на кино и през 1989 г. Мария забременява с първото им дете.

Тези и други подобни удобни и неудобни моменти могат да бъдат прочетени в произведението на Терминатора. Премиерата е на 1 октомври, а феновете на Арнолд и политическите му привърженици я очакват с нетърпение.