“Днес честваме Международния ден на семейството. Пожелавам Ви да бъдете здрави и благословени”, написа Сиана в официалния си профил във Facebook.

В днешния празничен ден, който официално се отбелязва от 1994 година, певицата зарадва своите почитатели с красива семейна снимка с нейната половинка Даниел Ганев и тяхната красива дъщеричка Далия.

По думите на гордата майка тяхната наследница е много музикална за възрастта си. Малкото момиченце много обича да гледа музикални детски филмчета, а седне ли баща ѝ на пианото, веднага отива при него.

“Да бъдеш майка е най-щастливото нещо в живота ми и не мога да го сравня с нищо друго затова не бих искала да пропусна нито един момент от израстването на Далия”, разкри Сиана.

Независимо, че от една година е в майчинство, Сиана е изключително щастлива, че нейните почитатели не са я забравили и с нетърпение очакват нова песен от нея. Засега певицата изцяло се е посветила на своето семейство и за момента не разкрива кога ще се завърне на музикалната сцена.

За разлика от Сиана, нейният съпруг, композиторът Даниел Ганев, е доста продуктивен и непрекъснато радва почитателите на поп фолка с мелодични песни. Негови са някои от последните хитове на телевизия “Планета” като “Без мен не можеш” на Димана, “Виновна” на Емануела и “Не те боли” на Джордан.