Сълзи от вълнение при вида на носителката на “Грами” Сиара и разгорещени R&B танци. Това бе съботната нощ в Пловдивския панаир, където в продължение на три дни се събираха от цялата страна стотици почитатели на хип-хоп музиката.

И докато първата и втората вечер бяха за лошите момчета в чуждия и родния хип-хоп, то последната фестивална вечер бе само и единствено за дамите. Но не за добрите, а за bad красавиците на сцената и дансинга. От самото начало на вечерта хостът Веси Бонева взривоопасно нажежаваше публиката докато към 23 часа не обяви с абсолютна категоричност: „Готови сте за Сиара!”.

*Сани Алекса

*Сантра

*Лора Караджова

*Лора и 100 Кила

Това пък доведе до екзалтирани викове сред присъстващите, които часове наред чакаха на крака идола си. Преди това обаче Сани Алекса, Сантра, Lady B, Веси Бонева, Криста, Лора Караджова и балет “Нова”, а така също и Печенката, а и денс формацията Sugar Wings докараха до екстаз публиката. Към 23 часа на сцената най-накрая излезе Сиара, посрещната още в първото си парче от лека, но неприятна микрофония.

*Сиара

Изпълнителката демонстрира класа, спирайки само да си поеме дъх, да поздрави публиката на България и да премине към следващото си парче, без да обръща грам внимание на станалото. По късно атрактивната блондинка покани няколко български танцьорки да покажат уменията си на сцената. Дамите се раздадоха докрай, а Сиара не скри възхищението си от горещите им танци.

Идвайки под тепетата, Сиара пожелала да спи в апартамента, който миналата година бе нает за кинозвездата Силвестър Сталоун, пише ''Монитор''. В хотелската й стая били осигурени шест бутилки червено вино Pinot Noir or Bordeaux, други шест с бяло шардоне, както и три бутилки с шампанско. Кралицата на R&B, както наричат Сиара, поискала да вкуси само ананас, пъпеш и ягоди. Освен това тя също имала перипетии с полета, както колегата й Рик Рос ден по-рано. Неговият полет за Варшава закъсня с 4 часа, поради което изтърва връзката за София. Дори изпратеният частен самолет не успя да го вземе, тъй като не получи разрешение за кацане в полската столица. Сиара пък останала без куфар след полета до България и затова трябвало спешно да пазарува в пловдивски мол, се говореше из кулоарите на концерта.

След концерта певицата посети пловдивски клуб заедно с антуража си. За сигурността й се грижеха няколко бодигарда, които не позволяваха на феновете да приближат частното сепаре. Въпреки това певицата активно участваше в купона, видя журналист на Hotnews.bg, като непрекъснато снимаше атрактивните танцьорки в заведението с телефона си.

Вижте фотогалерия:

Ciara на 359 Hip-Hop Festival в Пловдив

Ciara на афтърпарти на 359 Hip-Hop Festival в пловдивски клуб