Едни от най-популярните имена в света на дръм енд бейс сцената ще се съберат за звездна нощ в София след точно 1 месец. Chase & Status, SIGMA и Sub Focus обединяват сили за зрелищно шоу на 18-ти юни в Интер Експо Център.

Освен диджеите, на сцената ще видим и вокалистката Zoe Kypri, и емситата Justyce, Rage, и I.D. Атрактивната Zoe е вокал и на Artful Dodger и е предпочитана от SIGMA за вокалните изпълнения на живо на хитовете им Nobody to Love, Changing и Coming Home.



Освен всички тези чуждестранни артисти, вечерта ще има и българско участие в лицето на най-доброто дръм енд бейс дуо у нас – High Roll /HMSU/. Konspirator и Mocks попадат в полезрението на Formation records преди няколко години и веднага са взети под крилото на един от най-легендарните лейбъли на Острова. Следват участия на големи фестивали в Европа и издаването на няколко EP-та под зоркия поглед на DJ SS.



Chase & Status идват за първи път в София, а в сетлиста им очакваме да чуем и парчета от новия албум, включително и току-що излезлия сингъл “Control”.

Промо билетите за Night to Remember #2 са вече изчерпани, но в продажба са редовни билети на цена от 50 лева. Ще ги намерите в мрежата на Ивентим – бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg.