Замисляли ли сте се някога какво би било, ако можеше вашите любими футболисти не само да ви служат за вдъхновение и удоволствие, но и да ви защитават в реалния живот?

Би било чудесно героите ни долу на терена да бъдат такива и в реалния ни живот, нали?

Е, сега се оказва, че това ваше желание не е просто имагинерно, а напълно реално и осъществимо днес. Благодарение на приложението "Phantom Login".

Една идея на едни млади и предприемчиви българи, която води началото си от най-обикновена наглед ситуация - спор за това кой измежду Левски и ЦСКА има повече и по-лоялни фенове.



Така, благодарение на словесната битка между "сини" и "червени", днес можете не само да се радвате на снимките на вашите любимци, но и да защитавате личните си данни.

Как ли? Много просто! Единственото, което трябва да направите, след като свалите приложението "Phantom Login" от https://play.google.com/stor/apps/details?id=com.phantomlogin.locker&hl=en, е да селектирате три снимки на ваши любимци по избор.

Е, разбира се, дали на един, двама или трима, или пък и трите на един, това е въпрос на лично желание. След това тези три снимки ще се появяват измежду много други, като единственото, което трябва да направите, е да маркирате последователно редовете, в които виждате лика на вашия любимец - по начина, по който е демонстрирано на прикаченото по-долу видео.

При тази иновативна система за пароли всъщност никога не въвеждате истинската си. Дори и да ви снимат с камера, няма какво да бъде видяно. Освен множеството снимки на вашия дисплей, разбира се, в подредбата на която липсва всякаква логика.



Днес, само няколко месеца след създаването си, "Phantom Login" вече има над 90 хил. потребители в 142 страни по света и попада в категорията “Top New Apps” в осем от тях, три от които с най-голямо население в световен мащаб - Индия, Мексико и Бразилия.

В момент на трескаво развитие, българският екип е влязъл в контакт с редица водещи футболни клубове от всички континенти, за да получи възможността и правото да създаде пароли с техните клубни символи и цветове.

За да ви бъде още по-лесно и приятно, докато браните неприкосновеността на личния си живот…