След странните си коментари относно съпругата си и бодигарда ѝ, певецът Сийл се видя принуден да изясни нещата официално.

Припомняме, че след като се появиха снимки с Хайди Клум и нейния бодигард на интимна почивка на плаж в Италия, Сийл язвително коментира, че не е очаквал жена му да стане монахиня, но че е очаквал да прояви по-добър вкус и малко повече класа.

"Ще ми се да беше изчакала първо да се разведем и тогава да търси помощ. Предполагам, че сега всички получихте отговора, който търсехте през последните седем месеца", заяви преди дни Сийл, явно намеквайки, че именно изневяра е причината за раздялата на двойката, която беше обявена този януари.

Сега обаче певецът излезе с официално изявление пред сп. People, в което се уточнява: "Сийл иска да изясни, че не е намеквал, че съпругата му му е изневерявала, докато са били заедно. По-скоро е искал да изтъкне, че са разделени, а разводът не е приключил и по закон все още са женени."

49-годишният изпълнител и 39-годишната моделка се разделиха през януари след седемгодишен брак и три деца, пише inews.bg.