Магда анонсира появата на своя нов музикален проект “Неотразимата” за 10 май, а от часове видеоклипът вече е факт в Planeta Official в YouTube.

Лентата се радва на вниманието на феновете, които искрено подкрепят своята любимка и изказват високи оценки за новото парче. Те са категорични, че този по-комерсиален стил, на който залага Магда, е доста добър избор и със сигурност “Неотразимата” ще се превърне в един от хитовете в следващите месеци.

“Чакането си заслужаваше, прекрасна е песента с яко звучене! Браво, Магде”, “Поредната добра песен на Магда, страхотна е”, “Заложи на комерсиален проект и може би точно от това имаше нужда в този момент! За жалост различните й проекти не бяха оценени от публиката”, коментират меломаните.

“Неотразимата” е по музика и аранжимент на Боби Павлов, а автор на текста е Мариета Ангелова. Ефектният видеоклип е дело на Ивайло Спасов, който залага на модерни и оригинални визуални решения. За своя стайлинг Магда се довери на Стоян Апостолов и Аделина Цанева /грим/, а визиите, с които я виждаме в клипа подчертават нейната индивидуалност и красота.