Силиконовото изкушение Бояна Маринова влиза в поредицата „Ол Инклузив”. Атрактивната красавица ще си партнира с Ненчо Балабанов и Любен Кънев в новия летен сериал. Селфи на тримата развълнува социалните мрежи, а изкусителката не пропусна да се похвали, че са я поканили в сериала.

„От края на февруари започва един много весел сериал, в който имах удоволствието да участвам”, похвали се моделката. Тя дори показа снимки зад кадър с двамата си колеги.Бояна бе сред най-популярните родни моделки преди години и името й бе спрягано с това на редица от най-желаните столични ергени. Скандалите около името й обаче й дойдоха в повече и хубавицата се покри за известно време, пише „България днес”.


Наскоро обаче се появи отново и шашна феновете с поредна изненада. Освен, че видимо е увеличила обиколката си около бюста, се е преквалифицирала на актриса. На снимачната площадка Бояна се среща със София Маринкова, която се счита за една от най-красивите родни актриси. Дали между двете има надпревара и коя е по-хубава, предстои да видим.