Силиконката Андреа, за която писахме още преди седмици, се прочу и във Великобритания с меко казано тунингованата си визия. Тя е главно действащо лице в материал на британската вестник "Мирър". От изданието насочват вниманието си към нашенката заради нейните опити да заприлича на кукла Барби, в резултат на които тя се подлага на цели 15 пластични интервенции в рамките само на една година.

Блондинката сама се похвали с материала, посветен на нея, като сподели линк към него на стената си във "Фейсбук".От медията отбелязват, че мнозина онлайн потребители са възмутени от външния вид на Андреа и са категорични, че тя е прекалила с пластиките. Като няма как да не споделим, че британците, коментиращи интервюто на "Мирър", също споделят мнението, че момичето се е обезобразило.

"Всеки има право да живее и изглежда както сам иска. Не е нужно да се вписвам в стандартите на другите. Това е мой личен избор и никога не съм се притеснявала от това", пише Андреа в профила си във Фейсбук по повод критиката отправена към нея.