Организаторката на конкурси за силиконови красавици Мариана Маринова се обяви за модна икона във „Фермата: Нов свят“, напук на нелепия вид, който придоби броени дни след старта на предаването, съобщава "Монитор". Макар и част от отбора на богатите, Маринова бързо загуби лустрото си в условията на фермерския живот.

При разпределението на седмичните задачи в шоуто тя осъмна в спалнята на чорбаджиите с шлайф машина в ръка. Преди да се захване със шкуренето на дървените греди обаче шефката на силиконките у нас си направи тюрбан от черен плик за боклук. „Ти не знаеш какъв прах пада! Ситен и син. Трябва да се погрижа за себе си, все пак това съм аз – модна икона.“, отсече Мариана, докато се кипреше пред огледалото в банята.

„Може ли човек с 1300 чифта бански да не е модна икона?“, подкачи я софтуерният милионер Митко, който редеше плочки зад гърба й. Маринова го тушира с още по-шокираща статистика за гардероба си: И със 700 чифта обувки, не забравяй! „За мен външния вид никога не е бил на първо място, нито мнението на хората. Въпреки нелепия начин, по който изглеждам, се радвам, че съм с розови ботуши и имам готин тюрбан от найлон, за да не се покрие косата ми със стърготини“, сподели още Маринова.