Магърдич Халваджиян предложил на шеф Силева Роу да стане ко-водеща на Димитър Рачков в новото му шоу, научи БЛИЦ. В продължение на месец Маги, брат му Джуди, че дори и наследникът на Маги - Бебо Халваджиян, се редували да ухажват Силвена, да й свалят звезди и да й обещават още слава. Такава обаче тя си има, съвсем скоро отново ще е в праймтайма като част от журито на кулинарното шоу "Мастършеф".

Въпреки това, като суетна жена, на Роу й е станала приятна галантността на фамилия Халваджиян, както и специалното внимание, което са й оказали, до момента, в който офертата им не е стигнала до същината си. Идеята да стане част от шоу за забавление на тълпата с второстепенна роля изобщо не й се е оказала по вкуса. Любопитна подробност е, че последната им среща, която се състояла в Докторската градинка в центъра на София, била с взривоопасен характер.

Според свидетели Роу така е напъдила младока Бебо, че той е изфирясал като тапа на шампанско от градския парк. Освен Маги, Рачков също бил ядосан от решението й. Комикът се надявал да се уреди с екранна партньорка в новото си шоу, с каквато дълги години разполагаше в лицето на Мария Игнатова.