Васил Василев - Зуека скоро може и да изгуби така мечтаната от него къща, която построи за втората си жена Анна и новородения им син.

Огромната ипотека, която актьорът изтегли, е застрашена, след като за голяма изненада на Василев, а и на зрителите той няма да се върне като водещ на „Господари на ефира" от новия сезон.

Докато Зуека и Рачков водеха имитационното предаване „Като две капки вода", те бяха замествани от Мария Игнатова и Румен Угрински. Сега Василев очаквал да се завърне на бял кон, но това няма да стане, след като Магърдич Халваджиян е избрал да заложи на чисто нови водещи. Това ще бъдат любимката на продуцента Милица Гладнишка и актьорът Силвестър Силвестров, пише „Всеки ден".

*Силвестър с любимата си Мария

Силвестров e един от най-близките приятели на Рачков. Двамата са живеели заедно, когато са пристигнали в София, за да учат актьорско майсторство. В много интервюта любимият на Мария Игнатова споделя, че дължи много на своя бивш съквартирант, защото е бил до него в трудните месеци, когато не е имал какво да яде, помагал му е с пари, двамата са търсели начини как да изкарат препитанието си. „Беше страшна мизерия, но заедно оцеляхме!", разказа преди време Димитър.

Може би това е и една от причините Рачков да „уреди" Силвестър като водещ в „Господари на ефира". Напоследък бившият член на Братя Мангасарян няма кой знае какви ангажименти и има нужда от ново доходоносно начинание.

Къщата на Василев е една от най-големите в село Лозен. Тя е с просторен двор, няколкометрова ограда и вътрешен басейн. По нейното строителство бе ангажирана цяла бригада инженери, които изсмукаха банковите сметки на Зуека. Сега той има нужда от сигурен приход. Според източници актьорът дори обмислял да си търси работа в друга телевизия.

*Зуека и Рачков като водещи на предаването