Драмата в семейството на Мария Силвестър и актьора Силвестър Силвестров е към края си. След изневери, събирания и раздели двамата най-накрая решиха да сложат точка на брака си – този път категорично.

Прът в отношенията на звездата от „Пълна лудница” и телевизионната водеща се оказали не погледите вън от семейното легло, а емоционалните им несъответствия, които водели до много скандали, пише в. „Уикенд“, пише HotArena.net.

„Слава Богу, официално вече се развеждаме. Кой ни нарочи за готина двойка, която винаги ще е заедно, не зная. Моята истина за раздялата е, че не се съобразявам с норми на обществото. Правя това, което смятам за правилно. Ние превърнахме семейството в инструмент за изкарване на пари. Отношенията ни с Мария станаха доста показни и това ни изигра много лоша шега”, признава Силвестър.

Комикът, който стана известен като Зюмбюл от бившата група „Братя Мангасарян” и половинката му се опитали да спасят връзката си няколко пъти, но в крайна сметка си дали да разберат, че тя вече няма смисъл. Миналото лято те хвърлиха бомбата, че са сложили край на отношенията си заради изневяра.

Мария разкри, че съпругът й я мамил с млада хубавица. За да не остане по-назад, и тя реши да си хване гадже. Двамата си починали и това освежило отношенията им. Раздялата явно даде резултат за кратко, защото те все пак пожелаха да се видят като истинско семейство пред закона.

През януари дори отидоха до съвета и сложиха подписите си пред официалните книжа, които ги превръщат в съпрузи според законодателството. Всичко това обаче се оказа излишно, защото едва 6 месеца по-късно двамата ексцентрици са на нова вълна и този път няма никакви надежди решението им да се промени.

„Ние имахме много работа и ангажименти. Никой не спря да работи заради семейството. Аз не мога да седя вкъщи и да се занимавам с домакински неща. Мария също. Така се случи, че се отказахме от това да живеем по този начин”, обяснява ситуацията Зюмбюл от „Братя Мангасарян”.



Актьорът вече втори сезон снима в „Пълна лудница” и славата, която трупа заради участието си в сериала много му се е усладила. Затова двамата с Мария без много да се колебаят в края на лятото сложили край на брака си и всеки поел по своя си път. Единственото им общо – синът им Дейвид обаче нямало да страда от това решение.

Напротив, момчето се чувствало добре, че родителите му вече са спокойни и в хармония със себе си. Затова и не настоявало отново да се съберат под един покрив и да се върне старата тягостна и напрегната атмосфера. Хлапакът дори имал полза от развода на двамата си родители, защото ги манипулирал да му подаряват повече подаръци и да купуват вниманието му с приятни занимания.

„Между нас няма драми. Всеки ден виждам детето си. Както казва Давид, той има един дом в повече”, опитва се да изглежда като баща мечта звездата на „Пълна лудница”.

Въпреки че първата им голяма раздяла в живот бе инициирана заради изневярата на Силвестър обаче, актьорът е категоричен, че в крайното решение да прекрати брака си с Мария няма намесен трети човек. Дори при първото им късане изневярата била по-скоро любопитен щрих, отколкото истинската причина. Обяснението било, че с времето чувствата им се изчерпили.

„Не можеш да напуснеш някого заради изневяра. Ако обичаш някого не спираш да го обичаш заради изневяра. Ти просто си го обичаш какъвто е”, обобщава комикът от „Пълна лудница”.

Друга вероятност е на Силвестър просто да му е омръзнало да се превръща в боксова круша на своята съпруга. Не е тайна, че Мария е доста емоционална натура, а както самият той издава, не рядко това се стоварвало върху главата му.

Актрисата не пестяла агресията си и понякога го нападала с голи ръце, като дива амазонка. „Мария е много войнствен човек и ми е удряла такива шамари, че ми е е отвивала главата. Но това е в реда на нещата”, признава Силвестър.

Историята мълчи дали и той и е посягал и дали в семейството се е разразявала безжалостен бой, но откакто били сложили край на брака си, и двамата актьори били видимо доволни от ситуацията и не търсили реванш.

Те дори предприели стратегията да се появяват заедно на светски събития, та да затворят устите на недоброжелателите, че са скарани. Клюките пък носят, че малко след като взели решението си Силвестър и Мария вече си имали нови половинки и с това още веднъж категорично показали, че не смятат да отдават още енергия на неуспешния си брак.