Жената на победителя в "Биг брадър" Жоро - Ангелина, е новата приятелка на Силвестър Силвестров.

Дипломираната журналистка измести от сърцето и леглото на брат Мангасарян Мария Силвестър, известна още и като Мери Репортери.

Ангелина и Силвестър афишираха връзката си във Фейсбук, но Жоро е обявил края на брака си още на 24 октомври. "Силвестър, Юда, прибра десет сребърника в пазвата си, но кой какво е купил тепърва ще се разбере", е написал Жоро Алурков в профила си в социалната мрежа, пише БЛИЦ.

"С Мария си оставаме брат и сестра! Всички красиви булки могат да ми звънят, без това да е притеснително", написа актьорът Силвестър Силвестеров във Фейсбук и взриви медиите още на 17 септември.

                                                                *Ангелина*

Прочутият като Зюмбюл от "Братя Мангасарян" актьор набързо беше разведен и снабден с любовница-секретарка.

"Няма да си почиваме един от друг, живеем си заедно. Не е имало никакви скандали, простотии, всичко си е супер наред. Въпросът е за комуникацията с други хора, особено за моята комуникация", заяви обаче през смях Силвестър часове по-късно пред БЛИЦ.

Тогава Зюмбюл от "Братя Мангасарян" обясни, че в живота му няма начин да се появи нова тръпка, тъй като Мария си е неговата жена. "Изобщо и дума не може да става да се развеждаме, как ще си оставим детето - да не сме идиоти. Бракът ни си е стабилен, никога не е бил различен", каза още Силвестър Силвестеров.

                                                           *Георги Алурков*

Победителят в четвъртия сезон на "Биг брадър" Георги Алурков беше изключително щастлив по Коледа на 2010 г. Тогава той не пропускаше да публикува снимки на сина си в профила си във Фейсбук и да се похвали със съпругата си Ангелина.

Жоро имаше бурна връзка в Къщата със съквартирантката си Таня, която обаче не преживя дълго след края на риалити шоуто. В последствие пък Жоро започна афера с русенката Емилия от "Биг Брадър", като двамата заживяха заедно.