Звездата на френската музикална сцена Силви Вартан ще замени Жана Бергендорф в проекта на композиторката Вида Пиронкова, с който тя претърпя фиаско за "Евровизия". Дъщерята на художника Енчо Пиронков, която преди време имаше пререкания с Миро Костадинов от дует "Каризма" се похвали за смяната, като дори намекна, че композицията й има шанс дори да попадне в творчеството на Бионсе.

"Днес взех интервю от Силви Вартан! Дали пък ми е зле? И за една песен си поговорихме”, написа още Вида в социалните мрежи и загатна за бъдещия им проект. Нейни приятели побързаха да споделят, че са си купили билети за предстоящия прощален концерт на 19 април в НДК. А някои дори й предложиха да споделят информация за парчето с продуцента на Бионсе. "Виде, в неделя продуцентът на Бионсе, в една църква ме покани да седна до него, нямаше никакви други места. Следващият път като го видя ще му предложа да чуе твоя запис, ако разбира се искаш и с твое разрешение. Не се знае кога, но сигурно ще го видя. Познавам и дъщеричката му и от други събития, тя е дете — чудо”, пише нейна близка в коментар под поста й във Фейсбук.

Припомняме, че Пиронкова изпадна в ужас, след като от "Евровизия" дисквалифицираха песента й "Прераждане" с вокалите на Жана Бергендорф. След това авторката обяви, че спира изпълнението заради обида от страна на Жана. "Аз застанах с името си, което е много голямо и чисто, застанахме зад нея целия екип, а тя е работила зад гърба ми с продуцента Борис Миланов и паралелно е записвала негова песен. Това силно ме нарани”, сподели огорчена Вида.