Силвия Кацарова харесва новия мъж в живота на дъщеря си Теди - турския актьор Мерт Калъч.

Чаровникът, който преди време стана "Мистър Турция", сега е сред най-търсените и високо платени кинозвезди на съседите.Играе дори в холивудска продукция, има бук и в "Ню Бояна".

Когато е в София, той отсяда във владенията на Кацарови. Говори се, че тези дни набързо е долетял до столицата ни, след като светските клюкари гръмнаха около епизодичен флирт на Теди с турски рападжия. Кавалерът атакувал нашето момиче на остров Дача и местните папараци веднага ги заковали. Калъч би могъл да изревнува и от Жоро Любенов, с когото Теди движи в една компания зиме и лете. Сега като че ли всичко с Мерт е окей.

Каквото и да става обаче, Силвия подкрепя момичето си. Когато Теди се разведе с финландеца Макс Холм, голямата рокаджийка беше плътно до нея. Двете са еднакво темпераментни и екстравагантни още от първия им миг в този живот. Заспиват с книги, изпълнени с духове. Теди свири на пиано, играе балет, ходи на плуване и зубри английски. После малката май се кани да става художничка, но в крайна сметка нима детето на Милчо и Силвия може да прави нещо друго, освен да пее.

Кацарова, която е желязната дама на родния шоубизнес, честичко се кахъри, че Теди е адски артистична и разхвърляна. Но почти не й се бърка. Само я предпазва от капана на големите фалове, в които винаги могат да попаднат знаменитостите. Българската Тина Търнър е наясно, че който е с прочута фамилия, си пати двойно повече от средностатистическите си колеги в жанра. Но понеже винаги е настроена позитивно, е успяла да сугестира същото отношение на Теди към действителността.