Силвия Кацарова, която скоро мина под венчило и се врече във вярност на новата си любов Любо, сподели в "На кафе", че всъщност бившият й вече съпруг Милчо първи си е намерил друга жена.

По-късно тя срещнала Любо и така й било много по-лесно да се впусне в нова връзка, след като вече знаела, че съпругът й си намерил друга жена.

Силвия определи развода си, като "най-веселия". Певицата разкри, че тя и Милчо се развели във Варна, където нейна приятелка адвокатка й помогнала разводът да се случи бързо и без излишни формалности. След като чу това самата Гала също изпадна в откровения и сподели, че й тя преди години се била развела в морския град, съобщава Lifestyle.bg

Изпълнителката на "Огън от любов" получила предложението за брак след 8 март. Любо предложил на Силвия да направят купон, на който първоначално да поканят само жени. Подарил й пръстен с огромна перла, която била символ на здравата любов. По-късно милионерът дал на любимата си още едно бижу, което е семейна реликва - пръстен с червен рубин.

Силвия Кацарова и Любо не пропуснали да отидат и на меден месец. Те изкарали една седмица във Венеция. Скоро двамата ще си устроят още едно романтично пътуване и ще заминат към о. Капри.