Естрадата е потресена! Силвия Кацарова съвсем е зациклила творчески и е избрала възможно най-лесния начин, за да напомни за себе си - с плагиатство и то на гърба на дует "Ритон".

Миналия уикенд LZ-ката изнесла бутиков концерт в столична зала, озаглавен "Живот като на кино". Същото име обаче носи и един от най-обичаните хитове на "Ритон", които за разлика от Кацарова, постоянно бълват нови и нови, и най-важното - авторски проекти, шушукат потресени хора, присъствали на събитието.

Шокът за тях бил пълен, след като се оказало, че не само концертът носи заглавието на песента на ритонците, но и Кацарова е записала песен със същото име, но с много закъснение - повече от година, след като пеещото семейство записа своя хит. Парчето по текст на Драго Драганов излезе точно преди участието им във "ВИП Брадър" през 2015 г.

"Силвия изгледа латино-концерта на дуета през пролетта от първите редове и като нищо от там се е вдъхновила от хита на "Ритон", който е ретроспекция на живота им. Най-вероятно подобна е била и идеята на Кацарова. Жалко, че не е проявила креативност да направи нещо по-оригинално, а не сега всички да я сравняват с "Ритон", разочаровани са фенове.



Всичко това само може да ласкае "Ритон", че колежката им си е озаглавява цял проект по същия начин. Когато певците започнат да се крадат един друг, значи са направили нещо наистина успешно".

"Ритон" не пожелаха да коментират и се извиниха пред HotArena, че са в студио и записват поредната песен от следващия си юбилеен албум.