Казват, че ако искаш да видиш хубавия живот, тръгни на запад, но ако искаш да събереш духовни познания, то пътят е на изток. Твърди се, че там може да откриеш многовековна мъдрост, но най-вече – самия себе си.

Певицата Силвия Кацарова се върна преди дни от Идния, където беше над 20 дни, а вече прави планове да се върне. Тя специално благодари на посланика на Индия у нас. Именно тя е помогнала на Силвия да стигне до малко познати места в необятната страна.

"Това е страна, която е съхранила огромно историческо богатство. На мен ми хареса, че индийците дори и неуки се раждат възпитавани в традициите на поколенията. В това, че те имат мисия в своя живот. Те следват традициите на кастите, в които са родени. И са благодарни на това, което имат", сподели певицата в интервю.



Въпреки честите предразсъдъци Кацарова подчерта, че хората там не крадат, тъй като са много вярващи. Страхуват се, че ако съгрешат, ще си навлекат много лошо прераждане и ще изживеят най-лошото на кармата си, добави тя.

"Трябва да вярваме в най-хубавото от всички религии, а не само в една. Пътуванията ми носят много голямо удоволствие. Не пътуваме с организирана екскурзия. Опитваме се да се потопим в културата им и да ги опознаем. Обичам да бъда между хора. Вероятно това е ключът към моята същност", изтъкна изпълнителката.

За финал на интервюто Силвия Кацарова подчерта, че трябва да оценяваме това, което имаме и да му се радваме. Нека бъдем по-добри и да помагаме на тези, които имат нужда, призова още тя.

Източник: dnes.bg