„Големият кораб” на българската поп музика, блестящата Силвия Кацарова изпраща на публиката горещо предколедно послание – покана за бутиковия си концерт „Живот, като на кино”.

На 10 декември от 19.00ч. уютната и изискана зала на Сити Марк Арт Център - старото кино „Левски”, ще се изпълни с характерния глас на неостаряващата звезда, чиито хитове пее публика от всички възрасти.

Това е своеобразна песенна разходка с парчета от създаването на групата LZ през цялостното й развитие. Ще прозвучат нови песенни творби като поредното вдъхновение „Живот като на кино” – текст Ангел Симеонов, музика Теди Кацарова, аранжимент Русалин Новаков.

Публиката и приятелите са свикнали да очакват от Силвия изненади преди Коледа, но този път тя бе решила да наруши традицията, заради възстановяване в здравословен план.

Емоционалният взрив след появата на новата песен обаче й дава силата и увереността да вземе друго решение - тази музика да звучи на сцена преди най-големия християнски празник.

За Силвия сцената е олтар, тя е свещена. Пее само и единствено на сцена - там, където има кристален звук и перфектно осветление, където артистът може да бъде в пълния си блясък.