Актрисата Силвия Лулчева попадна в светая светих на Кари Брадшоу, на която даде глас в култовия сериал „Сексът и градът“.

Тя се снима пред апартамента на къдрокосата колумнистка в Манхатън и пусна кадъра във Фейсбук със статус: „Sex&City без обувки „Маноло Бланик“.

Ню Йорк е поредната спирка от американското турне на спектакъла „Дуети” в който звездата на Младежкия театър си партнира с Владо Пенев. Стълбището, на което Кари многократно е приветствала своите любови, чупила е токове и илюзии за романа си с Тузаря, е единствената част от сградата, достъпна за туристи. Лулчева имаше късмет да седне пред вратата на кооперацията, без зад гърба й да виси традиционната масивна верига, с която живеещите там ограничават инвазията на любопитните зяпачи.

“Прибра се у дома“, и „Обувките ти може да са всякакви. Важното е, че къщата и момичето си пасват идеално“, са част от коментарите, с които приятелите на Лулчева приветстват посещението на сантименталния за нея адрес. Жилището, издържано в класически стил, се намира на ул. "Пери" №64, се превърна в мека за феновете на сериала, които копнеят да видят къде е прозорецът, до който притихнала зад лаптопа си Брадшоу разнищваше поредната си дописка за войната между половете.

Докато Лулчева шеташе из улиците в Манхатан, Владо Пенев предпочете да хване ферибота за Стетън Айлънд и да погали небцето си с тайванската кухня.

След като се похвали с дегустация на отлежало уиски в ресторант, изникнал на мястото на бивш трезор в Чикаго, Пенев атакува поредната локация с любопитно минало. С Лулчева са отседнали в хотел, който е бивша фабрика за хартия и е на 10 минути от Манхатън.