Седем бебета мечтае да отгледа актрисата Силвия Петкова. 

"Мъжът до мен пък иска десет деца, така че си стиснахме ръцете на осем”, обясни пред Bulgaria On Air звездата от „Под прикритие”, като допълва, че от малка желае да има голямо семейство.

Към момента тя е бременна в шестия месец с първия си наследник. Заедно с половинката си – режисьорът Зоран Петровски, обаче не искат да знаят пола му.

„Мислех, че това с бушуващите хормони е само мит. Но сега от пълна апатия минавам през истеричен смях и стигам до неудържим плач за една секунда”, признава Петкова.

Заради бременността си тя стопира професионалните си ангажименти още в началото на лятото, но е откровена, че бездействието не й е по вкуса.

„Изпускам страхотна роля във филма на Асен Блатечки, който трябваше да се казва „Люси”. Ще продължат да снимат, поне това разбрах аз. Радвам се, защото това е проект, който чакаме отдавна и ще си заслужава”, разказа още актрисата. Само преди няколко седмици пък на фестивала „Любовта е лудост” заедно с Гергана Плетньова си поделиха наградата за най-добра женска роля в лентата „Никой”.

„Нямах представа, че филмът ще участва във форума. Разбрах чак когато научих, че сме спечелили. Много готино беше. С Гери сме съученички от класа на проф. Здравко Митков във ВИТИЗ”, уточни Петкова.