Секси полицайката от „Под прикритие" Силвия Петкова е бременна, пише вестник „Всеки ден". Младата актриса, чиято звезда изгря в няколко спектакъла в театър „София" и после в тв сериала „Революция Z" е на седмото небе, че ще става майка, коментират нейни колеги.

Татко на бебето е един от най-успешните режисьори у нас македонецът Зоран Петровски, който последните десетина година работи с продуцентите Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков. Петровски е и част от режисьорски екип на най-хитовия екшън сериал на БНТ, както и на „Стъклен дом" и „Революция Z" по Би Ти Ви.

Петкова ще стане за пръв път майка през есента. Актрисата все още няма голям корем, но на всички прави впечатление, че се носи с по-широки рокли и поли. Така беше и на премиерата на последния епизод на „Под прикритие" 5 в зала 1 на НДК. Тя излезе на сцената с ефирна, но широка рокля в бели и тюркоазени цветове.

Силвия и Зоки, както колегите наричат македонеца, вече не крият интимните си отношения, както и че живеят заедно от повече от година. Преди това обаче бившето гадже на Калин Врачански и Петровски предпочитали любовта им да остане в тайна и да не дават повод да бъдат обсъждани в гилдията.

28-годишната сексапилна брюнетка направи силна роля в последния сезон на „Под прикритие" като полицейски психолог, който трябва да разпитва закоравели престъпници и да следи емоционалното състояние на колегите си. Във филма Силвия имаше горещи секс сцени с героя на Мариан Вълев - Куката, в когото се влюби.

Силвия Петкова бе гадже с Калин Врачански цели 8 години, но се разделиха през 2012 г. Точно тогава на снимачната площадка на младежкия сериал „Революция Z" актрисата среща режисьора на филма Зоран Петровски. Там тя се изяви като палавата учителка по литература г-жа Димитрова. Любовта между двамата обаче пламва 2 години по-късно. До скоро обаче двамата усърдно криеха, че са заедно. Когато обаче се разчуло за връзката им, чаровната Силвия признала, че се чувства много щастлива със Зоран, който бил мъжкар и голям кавалер.

*Сн. Булфото

Заглавна сн.: Актрисата Силвия Петкова и режисьорът Зоран Петровски на галацеремонията за финала на "Под прикритие". Снимка: Цветан Несторов, източник Всеки ден