Младата актриса Силвия Петкова, която имаше връзка с Калин Врачански, ще е учителка по български език и литература в новия сериал на Димитър Митовски "Ревюлюция Z - Секс, лъжи и музика".

Поне пет от звездите в "Стъклен дом" са поканени да се снимат в поредицата. Стефка Янорова е учителка по математика и класен ръководител, Георги Кадурин е властният директор Цеков, Юлиан Вергов е най-любимият преподавател на учениците Никола Савов, а колежката му Диляна Попова е учителка по физическо. Тя влиза в комбина с Асен Блатечки, който е дилър на дрога.

Сериалът проследява живота на група ученици, които мечтаят да станат рок звезди. Това са младите актьори Никола Стоянов, Иван Тишев, Джулия Бочева и Иван Иванов. В поредицата влиза и певицата Мона, която стана известна миналата година, когато се яви на конкурса Евровизия. Във филма учителка по музика е Карла Рахал, а иначе истински музикални съвети актьорите получават от музикантите от Д2. Първия епизод на сериала Би Ти Ви ще излъчи до края на месеца.