Дъщерята на фолк примата Глория - Симона Загорова я направи баба. Радостната новина се разчу, след като младата изпълнителка сподели няколко снимки с ръчичката на бебето, видя HotNews. 24-годишната Симона и половинката й Даниел Милушев станаха родители на момиченце в късните часове на 25 февруари. Кръстиха го с рожденото име на знаменитата баба - Галина.

"Боже, благодаря за този дар! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100кг, големината и е 50см. и се казва Галина!" Добре дошла, съкровище!", сподели емоционално младата майка и благодари на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

Гордата баба също не пропусна да се похвали с малката принцеса, която се роди под знака на зодия Риби. "Моята прекрасна Мони днес стана мама на малката Галина! Благодаря ти Боже за този дар!", написа в Инстаграм 47-годишната Гло. Новината предизвика бум от реакции не само от феновете, но и от колеги, сред които Галена, Преслава, Есил Дюран, Джена, Фики Стораро, Поли Генова, Емилия и много други. 

Глория сподели и стори, в което се вижда как гордият татко отваря шампанско Моет. В кадър се виждат неговата майка и тази на примата - Стефка, която вече е прабаба. Жените от радост се прегръщат и не могат да сдържат емоциите си докато разглеждат снимките на новородената Галина.