Поп фолк изпълнителката Симона вече е част от редиците на „Пайнер”.

Точно в навечерието на Новата година в ефира на телевизия „Планета” се завъртя клипа към парчето „Пия за това” и за отрицателно време то спечели феновете със своята различност от всичко, което бранша предлага, пише zasada.bg.

Вижте какво каза Симона за случващото се в кариерата й:

- Наскоро се появи новата ти песен „Пия за това”. Разкажи ни повече за нея и за видеото.
- Песента е по музика, текст и аранжимент на Пламен Стойчев – Папо, с който си работя от самото начало. Много е различна, динамична и весела. Аз лично много си я харесвам и съм горда с нея! Видеото е направено спрямо настроението, което носи песента – диво, закачливо, младежко и без излишна пищност!
Благодаря за съдействието на балет „Street dust” и на човека направил джипа уникат точно навреме за снимките! Видеото е дело на Чавдар Димитров и Лъчо Костов.



- Как се стигна до преминаването ти в „Пайнер” и какви са очакванията ти?
- От доста време водим преговори и стигнахме до съгласие. Очакванията ми са с моя екип да не разочароваме хората, които са ни гласували доверие, да правим песните, които искаме и дай Боже само хубави неща за в бъдеще!

- Конкуренцията в попфолка е доста голяма. С какво смяташ, че ще успееш да се отличиш от колежките си?

- Залагаме на различните песни, на младежкия стил – без показност и пищност. Отличавам се и най-вече с това, че си обичам работата, музиката и се раздавам изцяло!

*Гергана

- Появиха се доста коментари, в които те сравняват с Гергана. Това притеснява ли те?
- Всеки си има право на мнение, според мен нямаме толкова общи неща. Мен лично това не ме притеснява.

- В бранша доста се набляга на интригите, черния пиар и т.н. Ти си една от малкото, които не разчитат на него, но не смяташ ли, че така ще ти е по-трудно да се утвърдиш?
- Не, аз съм изпълнител, който обича музиката. Разчитам на хубавите песни – не на скандали и някакви клюки! Аз правя това, което ме прави щастлива и рано или късно и хората ще го оценят!

- На кои от колежките си се възхищаваш искрено? Има ли и такива, които са си сбъркали професията?
- Аз слушам западна музика и там имам своите кумири! Шаран де Адел, Чат Крюгер и Аврил Лавин са едни от любимците ми! Уважавам труда на всяка една от колежките ми!

- На мъжката част от феновете ще им е любопитно да научат дали си имаш приятел. Ако да, разкажи ни нещо за него. Ако не, какъв трябва да е човека до теб?
- В момента съм се отдала единствено на музиката и само на нея. Човекът до мен трябва да е леко луд, като мен – да уважава професията ми и да бъде импулсивен!

- Задава се поредната „Евровизия”, а българските фаворити са песните на Софи Маринова и Десислава. Мислиш ли, че изпълнител от попфолка ще ни представи достойно? Ти би ли участвала в конкурса?
- И двете изпълнителки са добри и доказали се имена, заслужават да ни представят – да покажат, че стила, в който те познават хората, не е рамка, към която трябва да се придържаш! Музиката е чувство и необятно пространство от емоции, красота, прекрасен начин на изразяване, магия! Желая им успех! Ако е рекъл Господ, някой ден може и аз да се пробвам!

- Какво ти предстои през 2012-та година?
- През тази година ми предстоят още хубави песни! Очаквайте доста различни проекти и с гордост мога да кажа, че ще са много хубави!

- Пожелай нещо на читателите.
- Пожелавам им да са здрави, да намерят нещото, което ги прави щастливи и пълноценни хора и да не спират да мечтаят, защото мечтите се сбъдват!