„Вечер на умопомрачителни спектакли!”- отсече журито на „И аз го мога”, което призна, че през цялото време е подложено на невероятно трудни избори.

Симона Пейчева беше безкомпромисна и заслужи седмичната победа с въздушна акробатика на мрежа.

Опонентката й Жана Брейчева също успя да впечатли журито и само някои дребни грешки я отдалечиха от победата. Поли Генова и Яна Маринова измислиха текста на песен, посветена на „И аз го мога” като част от предизвикателството си. Двете дами написаха римите под зоркото око на Dexter и направиха истински спектакъл на сцената.



Петко Димитров и Елен Колева се представиха блестящо с огненото си предизвикателство. Журито определи Петко като по-спокойния от двамата и отсъдиха в негова полза. Камен Воденичаров и Иван Звездев жонглираха с обръчи, а Алфредо Торес и Ники Георгиев свириха на кристални чаши.

Артистичната част на журито- Елена Петрова остана изумена от изпълнението на Иван Звездев, който влезе в образа на Чарли Чаплин и призна, че много малко професионални актьори могат да влязат в този образ с такъв успех.

Следващата сряда в „И аз го мога” ще наблюдаваме Айкидо демонстрация, латино танци, пантомима, ментална магия и изпълнение на кавал.