Гимнастичката ни Симона Пейчева също е станала жертва на козметичните операции. Това стана ясно, след като се появи в ефира на Нова телевизия тази сутрин и видимо беше неузнаваема. Спортистката, която имаше миловидно и дори детско излъчване, е загубила този си облик и върви към стереотипите на плеймейтка.

Хиалурон в устните, скули, филъри, скули и други разкрасителни процедури са оставили отпечатък върху лицето на красивата ни световна шампионка по художествена гимнастика, коментират в средите. Преди 7-8 години Симона се подложи и на операция на бюста, припомнят паметливи. Правила е и нос, категорични са специалисти. А относно интервенциите тя е казвала в интервюта: "Не харесвам надутите устни - винаги личи, че са изкуствени и не съм видяла жена, но която да й отиват. От километри личи, че има нещо изкуствено. Не може всички жени да са еднакви и да изглеждат като барбита. И като ги гледаш, сякаш са излезли под индиго – едно и също, нищо различно не можеш да откриеш в тях. А индивидуалността им се губи".

В актуалното интервю по Нова, Пейчева не скри, че е на крилете на любовта. "За личен живот не говоря, но смятам, че всяка жена се чувства по-пълноценна и по-щастлива, много по-всеотдайна, когато има половинка до себе си", отсече тя. "След 10 години се виждам също толкова твърдоглава със сигурност. Това не успях да направя, да си подрежа рогата, но вярвам, че са насочени в правилната посока. Това ме е довеждало до всичките ми успехи. Надявам се живота да не ми смачка ината и твърдоглавостта за нещата, които искам да постигна", сподели още гимнастичката.