Огромни гърди като любеници показа щерката на фолкаджийката Глория! Симона Загорова оставя без дъх почитателите си с пикантни кадри, на които загатва за свръхедрите си природни дадености. Девойката се е изтегнала на плажа, а изрязаният бански едва смогва да прибере напращелия й бюст. В момента Симона е на почивка на родното Черноморие и събира изкусителен тен, който палаво споделя в публичното пространство.


Още като тийнейджърка дъщерята на Глория имаше големи гърди, тъй като беше сравнително пълничка. От доста време насам девойката си няма приятел, след като сложи край на дълга връзка. Симона избягва да говори за личния си живот, но от профилите й в социалните мрежи е видно, че си няма любим мъж. Нейните родители от дълги години са разведени и в момента са в "никакви отношения", както казва Симона.

Съвсем гола, прикрита едва-едва с прозрачно перде, се показва и Моника Валериева. На пръв поглед - нищо ново, но изобщо не е така. Всъщност Моника тихомълком протестира и се прави на революционер. В последните седмици социалната мрежа, където Моника си пуска фотосите, тръгна на война с голотиите и ги забрани. А наша Мони пак е по зърна. Дали всъщност е чувала за новите разпоредби в интернет?! Може да се окаже, че това е последната гола снимка на Моника Валериева - каква трагедия!

източник: България днес