Дъщерята на Глория – Симона, показа в „Гласът на България”, че е наследила певческия талант на майка си.

Младото момиче успя да разчувства дори рокаджията Иван Лечев, който се просълзи на нейното изпълнение.

Симона разкри защо е решила да участва в музищалното риалити, след като вече има издадени песни и е разпознаваемо лице за публиката

"С майка ми вечеряхме и попаднахме на рекламата за предаването, тя ме посъветва да отида и да пробвам. Това, че един човек има някакви песни зад гърба си, не значи, че трябва да спира да се бори. „Гласът на България” е едно предаване, което може да ми даде много опит – физически и психически. Интересно ми е да се боря с хора, които са също добри певци, да изпълнявам поставените задачи за кратко време. Исках нещо различно и ново, да се запозная с нови хора. Абсолютно на шега се явих, а песните са си песни – ще продължавам да ги правя и след края на формата" - обясни тя пред "Шоу".

Голяма изненада предизвика избора й на ментор в лицето на Иван Лечев, докато повечето зрители очакваха да се присъедини към отбора на Камелия.

"Дори мои близки приятели се изненадаха от избора ми. Аз разчитам на емоцията и какво точно ще усетя в дадения момент. Предварително си мислех, че ще избера Графа, защото го уважавам като поп изпълнител, тъй като и аз се развивам в тази сфера. Камелия ме изненада, че толкова бързо разпозна тембъра ми и се обърна. Но най-голямата ми изненада е рокаджията Иван Лечев да се разплаче на балада изпята от дъщеря на фолк певица. Това е голям жест към мен. Направи ми впечатление и неговият коментар, защото беше професионален и използва музикантски термини. Оказа се изключителен пич и се радвам, че успях да го докосна с моето изпълнение. Първосигнално мислех и си казах, че мястото ми е при него. Нямам никакви лоши чувства към Камелия, познавам я най-много от всички останали ментори. Лечев може най-много да ми даде в сферата, в която искам да се развивам. Ако исках да пея попфолк, може би щях да отида при Камелия" - разказва Симона.

Признава, че е доста трудно да си дъщеря на най-известната попфолк певица и обяснява:

"Доста е трудно да си дете на известен родител. Трябва да се трудя двойно повече, за да докажа моите възможности. Много повече са позитивите, защото на мен ми е една идея по-лесно. Имам някакъв гръб зад себе си, трамплин, хората да ме разпознават още преди да имам самостоятелни проекти. Да те разпознават, е голям плюс за всеки, който иска да гради музикална кариера. Има и негативи, разбира се, тъй като нямаш личен живот. Има моменти, в които ми се иска да се отпусна и да съм като моите връстници, но трябва винаги да се държа на ниво и да внимавам какво правя и да защитавам имената на родителите си. По никакъв начин не трябва да ги излагам. Повече изисквания има към мен и моето семейство. Аз никога не съм била развързана като някои мои съученици, не съм възпитана така. За всяко нещо съм питала дали може, а майка ми, естествено, повечето пъти отговаряше с „Не”. Доста строг родител е, в което няма нищо лошо. Тя иска да ме научи, да ме възпита. Докато станах на 18 години, имах вечерен час до 22 часа. И ако не съм се прибрала, телефонът звънеше на пожар и скандал. (смее се) Била съм по-сдържана в сравнение с моите връстници".