Дъщерята на Глория Симона Загорова, която е в напреднала бременност, не спира да работи нито за миг. И въпреки, че не може да ходи по участия, тя е намерила нова формула да поддържа славата си и да припечелва по нещо. За целта брюнетката стана кулинарен влогър.

Загорова подкани феновете си да видят първият епизод от кулинарната й поредица в YouTube канала й, която е озаглавена "Щипка любов със Симона Загорова". Редом до нея е и любимият й Даниел Милушев, който също й помага в кухнята, макар че самата певица се прояви като отлична готвачка в "Черешката на тортата" и неговата помощ малко идва като с цел реклама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

"Очаквайте нови и различни видеа свързани с музика, бременност, готвене, грим, грижа за кожата и косата", анонсира още Симона, с което разкрива как ще протича оттук нататък майчинството й.

Както вече HotNews ви съобщи, шерката на Глория очаква момиченце. То най-вероятно ще носи името на прочутата си баба, но не истинското й Галина, а сценичният й псевдоним. Новината за бъдещото попълнение в знатната фамилия обявиха Симона и таткото в столична градинка, като спукаха балон, от който се посипа розов прах. Самият факт, че видеото не е заснето в дома на певицата или в нейния двор, налива вода в мелницата на слуховете, че зетят Дани и Гло не мелят много.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by  (@simonazagorova21)