Симона Загорова пуска първата си самостоятелна песен, която е със заглавие "Моето момче".

Парчето е написано от Глория и Симона, а Калин Димитров е направил много модерен аранжимент.

"Има някакъв привкус на парчетата на Лени Кравиц, когото страшно много харесвам. Текстът е колаборация между мен и Мариета Ангелова” - казва Примата на попфолка.

Симона споделя, че за нея е било предизвикателство да запише първата си самостоятелна песен и много се е вълнувала.

"Това е песен, която аз обожавам още от първото слушане, дори на демото. Просто се влюбих в нея. Записването на тази песен ми беше най-хубавото записване за мен до сега. Беше много забавно. Бях много щастлива, защото се получават нещата. С голям кеф стана всичко. И се надявам и хората да я харесат, да им допадне тематиката и мелодията” - казва младата изпълнителка в "Автограф".
Най-голямото удоволствие, което може да изпита, е да бъде на сцената. Казва, че у нея няма никакво притеснение, когато е срещу публиката.

"Единственото място, където няма какво да ме притесни, е на сцената. Има го лекичко притеснението, но докато излезеш. Стъпиш ли вече, край. Но зависи и от публиката. Ако ти се радват, няма за какво да се притесняваш. Но има такава публика, която е по-резервирана, държат се на положение, не танцуват, не се забавляват, защото не се знае кой какво ще каже, може би. Всякакви хора има" - разказва тя.