Талантливата дъщеря на Глория от малка е закърмена с музика и не си представя живота без нея.

За да не бъде упреквана, че разчита на протекциите на майка си, тя реши да поведе своя битка - в "Гласът на България".

Гръмкият старт ѝ даде хъс да се бори докрай. Симона знае, че притежава нужните качества, за да стане победител. Остава само да си изиграе картите правилно.

Тя е категорична, че ще даде най-доброто от себе си, пък останалото не зависи от нея. Нито пък от майка ѝ, както смятат някои.

Загорова държи да подчертае, че е лъжа твърдението, че не е искала Глория да бъде с нея на кастинга. Просто примата е била възпрепятствана от професионални ангажименти.

Иначе майка и дъщеря се подкрепят безрезервно. Младата певица споделя, че получава огромна помощ и любов и от баща си Илия Загоров. Той от дълги години живее в чужбина.

Въпреки че двамата се виждат мнoго рядко, композиторът е в крак с изявите на талантливата си дъщеря и винаги я подкрепя.

Симона споделя, че голяма опора в живота ѝ е и нейната баба Стефка. Тя пък е голямата ѝ гордост.

Но, в живота на красавицата има и един специален човек, чието одобрение винаги търси. Това е приятелят ѝ. Едва навършила 20, Загорова вече може да се похвали с 4-годишна връзка. Споделя, че успяват да я поддържат и с не малки дози ревност, пише "Телеграф".



Влюбените се подкрепят във всяко свое начинание и Симеон е много щастлив от успеха на приятелката си в музикалното предаване.

Загорова пък е категорична, че на този етап от живота приоритет за нея е кариерата и за това не мислят за по-сериозни стъпки в личен план.